Un problema menys!
En els temps que estem, on ens sobren els problemes, des d’iFeu hem decidit que et traurem un problema de sobre!

Volem compartir amb els Clients d’iFeu que disposen de Veeam Backup per fer les còpies de seguretat de les seves dades, que arrenquem les següents accions gratuïtes, en els pròxims dies seguint la premissa de millora de servei.

MONITORITZACIÓ:
Des del CAU (Centre atenció a l’usuari) d’iFeu monitoritzem cada dia (els dies laborables) els resultats dels treballs de còpia de seguretat dels vostres servidors i analitzem que tot sigui correcte. Aquesta tasca la fem utilitzant Veeam Service Provider Console que és un software que recull les execucions, incidències o avisos de cadascun dels treballs de còpia.
Gratuïtament iFeu realitzarà aquesta tasca.
(amb aquest servei no accedim a les seves dades només a l’estat de les còpies)

REPORTING:
A més, en aquesta capa gratuïta hi afegim el servei de reporting al Client per què rebeu cada dia un correu amb la informació de forma clara i intuïtiva dels resultats dels treballs de còpia.

En cas de no voler la MONITORITZACIÓ i el REPORTING gratuït ens ho pot comunicar a cau@ifeu.net

En cas d’incidència, hem preparat dues maneres d’actuació per resoldre els errors, que podeu escollir:

OPCIÓ 1: UN PROBLEMA MENYS!

iFeu Monitoritza i us envia el Reporting, en cas d’incidència contactem amb tu per connectar-nos i resoldre el problema (El temps invertit es factura per administració).

OPCIÓ 2: UN PROBLEMA MENYS TARIFA PLANA!

iFeu Monitoritza i us envia el Reporting, en cas d’incidència contactem amb tu, ens connectem i resolem el problema així com mantenim actualitzat el Software, tot sense sobrecostos, inclòs en un servei de Tarifa.

Opció per només 10 € mensual per servidor virtual copiat.

Comments are closed.