Flexxible, cloud privat amb escriptoris virtuals

Millor informàtica per a l’empresa

 • Màxima seguretat informàtica
 • Equips actualitzats
 • Sistemes operatius al dia
 • Pagament per ús
 • Gestió àgil de la informàtica

Infraestructura en el núvol

 • Servidors, xarxes i firewall virtual
 • Escriptoris independents (VDI)
 • Alta Disponibilitat
 • Dades allotjades en un CDP d´alta seguretat

Escriptori Windows

 • Escriptori professional Windows
 • Aplicacions individuals i corporatives
 • Documents propis i compartits
 • Perfil propi per a cada usuari

Mobilitat per l´ usuari

 • Des de qualsevol lloc
 • Amb qualsevol dispositiu
 • Mitjançant una simple connexió a internet
 • Tots els usuaris connectats

Flexxible |desktop, la teva informàtica en el núvol, segura i accessible des de qualsevol lloc

Què és Flexxible|desktop

És un escriptori virtual Windows per a ús professional que permet disposar de la informàtica de l’empresa en el núvol. T’expliquem els detalls.

Beneficis

Seguretat, mobilitat i major control informàtic són els principals beneficis. Però hi ha més. Consulta els beneficis de Flexxible|desktop.

Què inclou

Flexxible|desktop inclou el servei informàtic complet que la teva empresa necessita: back-up, antivirus, gestor d’escriptoris, etc Mira tot el que inclou.

Preguntes freqüents

Els usuaris que no l’han vist no tenen clar el funcionament de l’escriptori i els assalten un munt de preguntes. I tu, tens algun dubte? 

A qui va dirigit

Flexxible|desktop és una solució pensada per a qualsevol tipus d’empresa: de serveis, multiseu, amb departament comercial, empreses que s’hagin de renovar la seva informàtica  …La teva empresa és una d’elles?

Més informació

Contacta amb Flexxible IT per demanar més informació i conèixer al distribuïdorFlexxible|desktop de la teva zona


¿Què és Flexxible|desktop?

Flexxible|desktop

és un escriptori virtual Windows per a ús professional que permet a l’empresa posar la seva informàtica en el núvol i l’usuari treballar des de qualsevol lloc com si estigués a l’oficina. Aquest pot accedir als seus programes individuals i corporatius (ERP, CRM, comptabilitat, facturació, MS Office …) i compartir els documents amb la resta de l’empresa. L’escriptori està ubicat en el nostre Centre de Dades i accessible mitjançant internet de forma segura.

Infraestructura virtual per l´ empresa

Disposaràs de la infraestructura virtual necessària per al funcionament de la informàtica de l’empresa (servidors, PCs, xarxes, tallafocs, …) podent prescindir completament de recursos físics en local.

Gestió fàcil de la informàtica

Tota la informàtica estarà unificada aconseguint una gestió flexible, fàcil i ràpida, i amb menys incidències. Es poden incorporar escriptoris, servidors o potència a les màquines segons sigui necessari en cada moment.


Pagament per ús

Flexxible|desktop funciona mitjançant pagament per ús mensual, sense necessitat d’inversió. El servei permet escalabilitat adaptant a la mida de l’empresa en cada moment i flexibilitat pagant pels recursos consumits.


Beneficis de Flexxible|desktop

Des de qualsevol lloc i dispositiu.

Si estàs a casa, a l’hotel o de viatge, podràs disposar del teu ordinador com si estiguessis a l’oficina. Des de qualsevol dispositiu: PC, Mac, Tablet, Smartphone …

Més económic i sense inversió inicial

Només necessitaràs els teus equips actuals o uns de baix cost i una connexió a internet. Sense inversió inicial ni temps mínim de permanència, només pagant per consum directe d’espai de dades i nombre d’usuaris.

Més segur i protegit d´ incidències

Tots els documents de l’empresa estan encriptades, millorant la seguretat de l’empresa; amb còpies de seguretat periòdiques segons la LOPD, i disposant de la teva informació després de qualsevol incident en les teves oficines: robatoris, incendis, avaries, error humà …

Amb major productivitat

Millora dels processos i del treball diari, podent compartir les aplicacions i els documents sense necessitat d’enviaments ni intermediaris: reportings, comandes, consulta d’estocs, accés a presentacions i documents comercials, actualitzacions de preus …

Amb total flexibilitat

Es poden incorporar seus o usuaris sense afegir infraestructura i al moment, sense noves configuracions o instal.lacions, optimitzant els recursos informàtics a la mida de l’empresa en cada moment.

Més control informátic

Amb reducció d’un 70% de les incidències, amb un panell de control per a la gestió d’escriptoris i servidors, podent crear usuaris nous, desplegar actualitzacions o resoldre incidències de forma ràpida i sense limitacions de distància.


¿Què inclou Flexxible|desktop?

Tota la infraestructura i els serveis informàtics que la teva empresa necessita:

Infraestructura complerta:escriptoris, servidors i xarxes.

Equip en alta disponibilitat: la redundància del sistema i dels recursos condicionats permeten garantir la continuïtat del servei al 99,9%.

Back-up diari de documents amb agent: còpia diària amb recuperació de versions fins a 7 dies d’anterioritat. El back-up és ampliable.

Back-up diari del sistema: còpia diària amb retenció de 5 dies.

Antivirus: Microsoft Forefront Professional inclòs de sèrie.

Ample de banda disponible al Datacenter: 100 MB / s 

Xifrat SSL: tota la informació viatja xifrada des de qualsevol dispositiu sense necessitat de VPN o altres sistemes de securització de la informació.

Firewall: firewall a l’escriptori i tallafocs perimetral amb detecció d’intrusions.

VDI Manager: tecnologia de gestió dels escriptoris pensada per als responsables d’IT.

Llicències: Microsoft Windows i Citrix incloses en el servei.

Allotjament de les dades: Colt Telecom, Barcelona.

Escriptoris nadius a VDI: Màquines independents amb possibilitat de paràmetres diferents per usuari.

Sistema de plantilles: permet realitzar actualitzacions o desplegar nous usuaris de forma automàtica.


Preguntes freqüents de Flexxible|desktop

¿Cóm funciona, sabré treballar? 

Funciona exactament igual que el teu escriptori Windows 7.

He  de disposar d’una gran connexió? 

No Pots accedir mitjançant 3G i ADSL, i per descomptat fibra òptica o wimax.

Què consum mitjà d’internet necessito? 

Entre 20 KB i 80 KB per usuari depenent del tipus de processos que utilitzi.

Què necessito per accedir des de qualsevol dispositiu? 

Només cal descarregar l’App de “Citrix Receiver” i en un moment podeu accedir al vostre escriptori.

Quines aplicacions puc instal·lar? 

Qualsevol aplicació compatible amb Microsoft Windows, és a dir, el 97% de les aplicacions del mercat.

¿Anirà lent? 

No Funcionarà igual o millor que en una màquina local.

Podré imprimir amb normalitat? 

Sí. Des de qualsevol impressora de xarxa o instal · lada a les màquines locals. El mapatge de la impressora és automàtic.

Funciona amb perifèrics? 

Sí. Amb dispositius USB, altaveus, càmeres, TPV, escàners, sistemes de control d’accés, etc, de forma automàtica.

Podré escanejar? 

Sí. Pots escanejar i rebre’l en el correu o escanejar i rebre’l a la carpeta del departament com a local.


A qui va dirigit Flexxible|desktop

 

Indústries i empreses de serveis

On la confidencialitat i seguretat de les dades dels clients és fonamental, i la continuïtat de la informàtica és necessària per no patir interrupcions en el servei amb el client.

Autònoms

Disposaran de les seves dades en qualsevol lloc de forma segura, sense estar condicionats pels seus equips informàtics i podent créixer en infraestructura sense fer noves inversions.

Empreses multiseu

És la solució per empreses amb més d’una seu, amb les problemàtiques habituals de comunicacions, seguretat i productivitat provocades per la distància entre elles. Totes les seus quedaran unificades informàticament com si fossin una sola, disposant del mateix ERP sense necessitar solucions especials en comunicacions

Empresas amb mobilitat dels seus professionals

És ideal per a aquells professionals que treballen fora de l’oficina. Podran treballar des de qualsevol lloc amb qualsevol dispositiu mitjançant internet (amb un tablet davant del client, en un ordinador de l’hotel, al PC de casa, des del mòbil a un dinar de treball …) amb els programes corporatius, els documents propis o compartits , i el correu. Tot això amb la mateixa qualitat que a l’oficina i al moment, aprofitant el temps d’oportunitat i sent altament eficaços.

Empreses que necessiten canviar la informàtica

Les empreses que hagin de canviar el servidor podran virtualitzar el servei amb un còmode format de pagament per ús, estrictament per recursos mensuals consumits i oblidar d’inversions, manteniments i despeses energètiques. En el cas de canvi d’equips podran reemplaçar per dispositius Thin Client, més econòmics, amb molt menor consum energètic i sense costos de manteniment

Empreses amb personal de temporada

Aquesta és la solució més adequada per a aquelles empreses que tenen altes rotacions de personal amb ús ofimàtic, o amb personal de temporada, que només paguessin pel temps d’ús i escriptoris desplegatsen cada moment.